Cautare

1101 de rezultate pentru "haine piele botis" (3.31 secunde)
aur si piele de aligator Televizorul este ceva fara de care multi dintre noi nu am putea trai. ... Are doar 55 inch, dar este imbracat, sa spunem, in materiale ca aur (28 de kilograme de aur solid de 18 carate), diamante, pietre pretioase si piele exotica (aligator).
Ingerat sau absorbit prin piele, acest amestec poate provoca stari de voma, convulsii, chiar decesul in unele cazuri.
De asemenea, la mare cautare la Hippie Hippie Shake sunt si bratarile care costa intre 50 - 70 de lei si gentile de piele lucrate de artisti plastici - intre 90 - 120 de lei si curelele si portofelele din piele care costa 75 de lei.
De asemenea, la mare cautare la Hippie Hippie Shake sunt si bratarile care costa intre 50 - 70 de lei si gentile de piele lucrate de artisti plastici - intre 90 - 120 de lei si curelele si portofelele din piele care costa 75 de lei.
Gasiti de asemenea, tot aici, si fulare tubulare - la 20 RON sau esarfe circulare - la 20 RON, sepci raiate - la 20 RON (cu o forma patratoaase, captusite cu polar si o marime universala (negre, maro, kaki), sepci din piele cu blana in interior, cu protectia la urechi si la ceafa - la 30 RON.
cuvertura din lana - la 300 RON, bundite cusute de mana si din piele de oaie - intre 300 - 1.000 RON, traistute din lana - intre 10 - 25 RON si chimire din margele, cusute manual pe piele - intre 300 - 500 RON.
fetru din lana, sinamay, panaj, margele, cristale, dantela, voal si piele", ne-a spus Mihaela Hotaru. Cat costa palariile Miss Hat Palariile ei variaza ca pret, intre 50 RON (din piele intoarsa) - 300 RON (de mireasa).
traistute din lana - intre 10 - 25 RON si chimire din margele, cusute manual pe piele - la 300 RON, bratari din margele - la 5 RON, bratari din piele, bratari din lemn, prosoape de vase - la 30 RON, baticuri - la 50 RON.
"Am adus traistute - la 25 RON, camasute de fete si de baieti - la 100 RON, braie si chimire - la 50 RON (tesute) si la 100 RON (cusute manual), barnet - la 70 RON, ciorapi de lana - la 40 RON, baticuri din bumbac - la 10 RON, papusi din portelan imbracate in costum din Bucovina - la 200 RON perechea, ii de dama - intre 100 - 600 RON, ii barbatesti - intre 200 - 450 RON, bundite din piele - la 250 RON, ilic din lana - la 100 RON si opinci din piele pentru adulti si pentru copii - intre 30 - 40 RON", ne-a spus Adriana Hojbota.
La targul organizat in Parcul Cismigiu, Stelian Popa are un stand cu coliere din lemn unicat, viu colorate, bratari din piele colorate si masti traditionale romanesti, superbe.
Specialistii sunt de parere ca procedura este bogata in enzime importante pentru piele, iar efectul este garantat. ... • Pentru o piele stralucitoare si un ten curat, exista hoteluri care au incluse in serviciile lor un tratament spa ciudat.
un brau din piele ce are pe el lupul dacic, si o caciula cu model dacic, din blana de astrahan.
De asemenea, la mare cautare la Hippie Hippie Shake sunt si bratarile care costa 35 RON, gentile de piele lucrate de artisti plastici si portofelele din piele, rochiile pictate, bluzele cu motive traditionale si gentile din panza imprimate foarte haios.
bratari din piele cu Swarovski, iar modelele sunt unicat! Folosesc, la unele dintre bijuterii, motive nationale romanesti cu cristale Swarovski", ne-a spus Viorica Roman.
- Lamele cu taiere joasa, aproape de piele, au fost reproiectate, fata de gama aparatelor standard Fusion si au acum margini mai subtiri si mai fine, cu un invelis cu o tehnologie avansata.
- Lamele cu taiere joasa, aproape de piele, au fost reproiectate, fata de gama aparatelor standard Fusion si au acum margini mai subtiri si mai fine, cu un invelis cu o tehnologie avansata.
Materialele sunt atent selectionate, iar interiorul este de asemenea din piele. ... Eva Slav, Amelie, Souri, Dyo by Parubina, Isabelle Garcia, Framboise, L'Armoire, Atelier Comsa, Rusanda si Irka Shoes (pantofi hand-made din piele).
In astfel de cazuri, introducerea acidului hialuronic in piele se face atat la nivelul fetei cat si la nivelul gatului si al decolteului.
De trei ani pictam in Atelierul de pictura al Lizei Panait, in stil floral, pe diverse materiale, de la piele, voaluri, cojoc din piele intoarsa, tul, catifea si dantele!
Rochie din voal negru cu broderie - colectia Zestrea by Liliana Turoiu Rochie de ceremonie, unicat, realizata din voal negru cu aplicatii din dantela, catifea si piele, avand insertie din broderie cu motive traditionale romanesti.
google-analytics.com